181 bezoekers online

Mazda 2 2004: verwarming/airco

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: FXJA, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 59

Ik heb 3 jaar geleden van een kennis met een garage een Mazda 2 touring gekocht, deze heeft ondertussen nog maar 87000 op de teller. Ik ben niet iemand die vaak hele lange ritten maakt 100 km of verder, maar als ik heb wel doe gebeurt er iets aparts met de verwarming. Na +- 150 a 180 km stopt de verwarming gewoon met werken?! Als je hem op de stand naar voren zet voel je wel heel flauw warmte maar hij blaast gewoon niet meer! Of je nog stand 1 t/m 4 gebruikt of interieur hij doet niks meer! Het vreemde is als je hem een half uur uit zet doet die het gewoon weer, en de garage houder snapt niet wat het probleem is. Het zou fijn zijn als iemand weet wat er aan de hand want het is een hele nette auto met weinig km's doe ik nog wel een tijdje wil houden!

Superyogi

Geplaatst door Superyogi , lid sinds 4 maanden geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Is dit met airco aan of uit ?

    Allebei maakt niet uit heb ik geprobeerd! - Superyogi, 4 maanden geleden

pbierman18, 4 maanden geleden

Kun je temperatuur instellen op automatisch, dat is bij de mijne wel. Als het interieur dan op temperatuur is, gaat ie langzamer werken. Wordt het weer kouder dan slaat ie automatisch weer aan, vandaar waarschijnlijk dat ie het later weer gewoon doet.

    Nee, kan alleen handmatig instellen. - Superyogi, 4 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 2 of stel zelf een nieuwe vraag.