Mazda MX-5 1998: Waarmee binnenzijde plaatwerk verven.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B6, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 81

Hoi,

ik heb besloten de dorpels en achterspatborden van de auto te vervangen. Er zit al wat roest hier en daar, het kan erger, maar liever nu in één keer goed dan wachten op grotere problemen. Als het plaatwerk klaar is gaat hij professioneel gespoten worden. Maar dat is de buitenkant. Ik wil graag de binnenzijde van bijvoorbeeld de dorpel schilderen voordat ik hem erop proplas. Achteraf kan ik er alleen nog met een slangetje in, met cavety wax. Ik denk zelf aan een dikke laag menie, of zinkspray. Wat is aan te raden? Alleen epoxy primer lijkt me zo weinig.
Dank,
Hugo

HugoW

Geplaatst door HugoW (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda MX-5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1445) PRO, 2 jaar geleden

Epoxy primer is in principe voldoende , daarna flink met de cavity wax er door en klaar , maar de gehele reparatie staat of valt met het verwijderen ban de verroeste delen en de behandeling daarvan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda MX-5 of stel zelf een nieuwe vraag.