Mazda MX-5 1998: Waarmee binnenzijde plaatwerk verven.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B6, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 81

Hoi,

ik heb besloten de dorpels en achterspatborden van de auto te vervangen. Er zit al wat roest hier en daar, het kan erger, maar liever nu in één keer goed dan wachten op grotere problemen. Als het plaatwerk klaar is gaat hij professioneel gespoten worden. Maar dat is de buitenkant. Ik wil graag de binnenzijde van bijvoorbeeld de dorpel schilderen voordat ik hem erop proplas. Achteraf kan ik er alleen nog met een slangetje in, met cavety wax. Ik denk zelf aan een dikke laag menie, of zinkspray. Wat is aan te raden? Alleen epoxy primer lijkt me zo weinig.
Dank,
Hugo

HugoW

Geplaatst door HugoW , lid sinds 5 jaar geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Epoxy primer is in principe voldoende , daarna flink met de cavity wax er door en klaar , maar de gehele reparatie staat of valt met het verwijderen ban de verroeste delen en de behandeling daarvan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda MX-5 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.