Mercedes-Benz 1114: 124 t nivearegeling werkt wel maar maakt continu een afblaas gel

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3000

1 de hoogte regeling voor de achter schokdempers maakt constant een soort afblaas geluid, werkt wel als ik de hefboom onder de auto bedien
2 toerental op teller valt soms weg, daarbij gepaard gaat de auto lager stationair draaien

Gielus

Geplaatst door Gielus (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 1114? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Harry4233 (0) PRO, 17 jaar geleden

wat maakt een afblaas geluid?
Je zegt de hoogteregeling, waar zit die als ik vragen mag volgens jou?
Je hebt 2 veerbollen in je kofferbak en een pomp voor aan je motor, wat maakt er lawaai volgens jou dan?

Gielus (0) PRO, 17 jaar geleden

de rechter veerbol maakt volgens mij het geluid, als ik het regelventiel bedien werkt de hoogteregeling wel

Harry4233 (0) PRO, 17 jaar geleden

Gielus,

Kijk even of je veerbol lekkage heeft dan zit in je kofferbak naar ik meen

Gielus (0) PRO, 17 jaar geleden

uiteraard is er visueel geen lekkage waarneembaar, ik schroef hem domweg over en dan zien we wel wat er gebeurd

peerspecial10 (0), 17 jaar geleden

Ik heb een vergelijkbaar probleem met die van mij .. maar mijn 124 T staat volgens mij gewooon veel te laag (van achter) ik heb geen idee of dan het gas uit de veerbol (ik heb die nog niet gezien . zouden ergens achterin moeten zitten) is of dat hij gewoon verkeerd afgesteld is . Graag wat meer info over hoe je evt. kunt zien wat er mis is en graag waar ik een ander stel bollen kan versieren (prijs?) en of je dat wel zomaar zelf kan.. Ben benieuwd. grtz Peer.

peerspecial10 (0), 17 jaar geleden

N.B. ik vergat te vermelden dat mijn MB een 230 TE is - met het rijden is verder niets mis maar hij ligt gewoon te laag en ik weet niet of er een mogelijkheid is om hem wat hoger te zetten / stellen of op te pompen ..(ik zeg maar iets).. graag advies.

Gielus (0) PRO, 17 jaar geleden

recht achter naast je cardan zit een regelventiel met daaraan een hefboompje bediend door de stab achter, deze kun je korter maken en langer, hiermee verstel je de hoogte van jouw auto

peerspecial10 (0), 17 jaar geleden

Hartstikke bedankt .- De hoogte is nu netjes en de vering prima.
Ik heb nog wel een "uitlaat" vraagje.. Mijn originele uitlaat is (heel) slecht en moet vervangen worden. Ik zou heel graag een betaalbare andere uitlaat willen hebben maar mijn vragen aan sport uitlaat bedrijven blijven onbeantwoord. Nu is het natuurlijk geen sportieve auto (wel lekker snel), maar ik zou graag nog wat meer vermogen willen hebben en omdat ik hem toch wil blijven rijden .. ook een hele goeie uitlaat (met mooi geluid etc) dus ook evt een KNN filter (?). Dus wil ik graag weten wat is er op dit gebied mogelijk is - en tegen welke prijzen of evt bij welk bedrijf kan ik vinden wat ik graag zou willen hebben. (Duitsland?). alvast bedankt.

Harry4233 (0) PRO, 17 jaar geleden

uitlaat luchtfilter etc gaat helemaal niks helpen aan snelheid kerel. aleen maar meer lawaai

peerspecial10 (0), 17 jaar geleden

Okee dat was wat ik wou weten -- als je toch niets kunt doen om er iets meer uit te halen (behalve herrie) dan probeer ik maar gewoon de goedkoopste uitlaat te vinden en er de zaak weer netjes zo goed mogelijk mee draaiend te houden.- als iemand toevallig een goed adres weet voor super voordelige uitlaat delen etc. hou ik me aanbevolen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 1114 of stel zelf een nieuwe vraag.