Mercedes-Benz 190: 190 loopt slecht stationair, houdt soms in, model met carburateu

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 .0

mijn 190 uit 89, loopt slecht, al een tijdje, hij liep steeds dan hoog, dan laag stationair, bij een universeel garage bedrijf vertelde ze mij dat de stappenmotor vd carbeurateur defect is.
ze hebben deze vastgezet op een stand dat ie een beetje stationair blijft lopen, maar door bepaalde weersomstandigheden, vocht etc, loopt ie slecht, heb mn bougie kabels en bougies vervangen, dit scheelt wel aanzienlijk, maar t probleem van afslaan blijft wel.
er wordt gezegd dat t model carb. wat ik heb met stappen motor best zeldzaam is.
kent iemand dit model ? evt een goedkope oplossing. de 190 is het model met plastic onderplaten, dus wel het zgnmd laatste model, en ook de laatste met carb. denk ik.
ben benieuwd.

jocaruby

Geplaatst door jocaruby (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

MB (0) PRO, 17 jaar geleden

Het membraam in de carburateur wil nog al eens scheuren, misschien dat dit je probleem is.

djin (0), 17 jaar geleden

Kijk eerst of de ontsteking op tijd is, vervolgens controleer het co gehalte en ook de co op de koude start, er zit een schroefje boven op de carburateur draai deze eraf en vul deze een beetje bij met ATF oil, want de zuigertje kan stroef gaan lopen help dit niet dan lijkt het inderdaad op een gescheurd membraan. Het beste is dan een carburateur revisie setje te halen.Hoop dat jer wat aan hebt!!

Djin.

Battle (0), 17 jaar geleden

en check ook eens je bougie/bobine kabel(s) deze moeten ook wel eens vervangen worden .


succes

jocaruby (0), 17 jaar geleden

ok, ik ga jullie tips eens pr uit te voeren, het garage bedrijf had enkele kleine gaatjes in de stappenmotor geboord, best raar want iedereen heeft het over vacuum, dus mijn benz zuigt nu valse lucht ook, thanx vr jullie tips , ik ga t zkr na checken .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.