Mercedes-Benz 190: 2.5 diesel automaat caravan trekken.

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 automaat

2.5 diesel automaat geschikt om een caravan te trekken ?, trekhaak moet nog gemonteerd worden is er dan ook een olie koeler nodig of iets anders.
Wie kan mij hier mee helpen.

pato1947

Geplaatst door pato1947 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

guardian (0), 16 jaar geleden

Zelf jaren met een Zafira 1.8 autm. gereden. Regelmatig een boot+trailer met een gewicht van +/- 1200kg er achter gehad. Geen noemens waardige problemen. Rij je naar zonnige oorden? zorg dat de bedrijfs tempratuur in de veilige mage blijft.

jaboV (0), 16 jaar geleden

2.5 automaat heeft toch een oliekoeler? Achter dit ding kun je alles hangen als ie goed onderhouden is je moet alleen geen haast hebben en omhoog wil ie ook niet zo graag.
Zelf de afgelopen jaren 5 ton op een 190 2.5 diesel automaat gezet met vaak een enorme aanhangers erachter. Zou wel ff de slangen van de oliekoeler vervangen met deze leeftijd ik had er pas een kapot en dat wordt me toch een oliebende ;-(

Gr Jaap

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.