Mercedes-Benz 280: 280 se brandstof problemen

Bouwjaar: 1982, Brandstof: LPG, Motorcode: 280se

ik heb een probleem met mijn benz en wil het graag zelf op lossen maar kom er niet uit ,

mijn auto wil niet meer starten en rijden op benzine wel op LPG , heb de pomp + filter al vervangen heb ook druk op de spinnekop maar daar houd alles op .

en ...ik heb wel een half volle tank .

of kan iemand mij een schema toe sturen van de brandstof systeem ?

alvast bedankt

yaya

Geplaatst door yaya (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 15 jaar geleden

laat je co maar eens afstellen. o ja geen backfire gehad? dan kan de arm van de luchtplaat krom zyn waardoor ie geen benzine krygt.

mart-vervoort (0) PRO, 15 jaar geleden

laat je co maar eens afstellen. o ja geen backfire gehad? dan kan de arm van de luchtplaat krom zyn waardoor ie geen benzine krygt.

yaya (0), 15 jaar geleden

bedankt voor je reactie....

ik heb wel een paar keer een backfire gehad maar toen ik de klep heb recht gezet deed hij het gewoon , maar ik heb wel een potje vervangen (die met het druk regelen te maken heeft heb ik me laten vertellen) die lekte en er zat veel benzine druk op en toen ging het mis hij heeft nog een kleine 10 min. gelopen op benzine daarna ging het langzaam in toeren omlaag heb nog de gas pedaal in getrapt maar het was over en uit.

ik heb dat gedeelte waar de arm v/d luchtplaat in zit al eens los gehad maar er is mij toen niets opgevallen , is er ook een manier waardoor je bijvb. kunt meten of deze krom is ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Overig of stel zelf een nieuwe vraag.