Mercedes-Benz A-Klasse: a 160 168 1999 geen aandrijving

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

hallo lezers,

de A van mijn dochter had plotseling geen aandrijving meer en we dachten in eerste instantie dat de koppeling het begeven had , dus koppeling vervangen en ook de linker aandrijfas ,daar was namelijk het laatste stuk splain (vanaf de borgveer) afgebroken .Andere as gemonteerd en wat denk je wat? na een stuk rijden weer geen aandrijving .Deze as had exact hetzelfde als de andere. Wie heeft een idee? misscien ASD ?

maartie23

Geplaatst door maartie23 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

matje1970 (0), 13 jaar geleden

hoi maartie23
toch nog maar eens goed de aandrijf assen controleren de vertanding in de homokineet willen ook weleens kapot gaan al wat keren met een diesel gehad zet een grote tang op de as en probeer het wiel met de hand te draaien (als hij vrij hangt uiteraard) of zet hem in zijn versnelling en kijk bij de assen wat er wel of niet draait

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.