Mercedes-Benz E-Klasse: AANDRAAIEN GLOEIBOUGIES

Bouwjaar: 2000

HOI . HOEVAST MOETEN GLOEIBOUGIES VASTGEDRAAID WORDEN ? VERMITS IK GEEN MOMENTSLEUTEL BEZIT BEN IK BANG DAT IK ZE TE VAST OF TE LOS DRAAI EN TE VOORKOMEN DAT IK LATER VEEL PROLBEMEN ZOU KUNNEN HEBBEN . MOET ER OOK GEEN VET OF IETS DERGELIJK OP DE SCHROEFDRAAD GEDAAN WORDEN . HEB HIER OP WEBSITE AL VEEL PROBLEMEN GELEZEN INVERBAND MET GLOEIBOUGIES VERVANGEN!
ALVAST BEDANKT !!!

RONNY10465

Geplaatst door RONNY10465 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

beetje kopervet aan doen engewoon goed vast draaien. vast is vast.

jungbeker (0), 18 jaar geleden

Hallo Ronny, Je hebt speciaal vet wat is ontwikkeld door mercedes, om te voorkomen dat je ze niet meer los krijgt. Dit wordt veroorzaakt doordat de twee legeringen op elkaar in werken. Blijkbaar komt het ook doordat de gloeibougies te ver in de kop doorsteken. Het speciaal vet zit in een klein potje, ik denk dat je dit bij de merc zelf moet halen.

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Gewoon doen wat Martin zegt: beetje kopervet op schroefdraad en normaal vastzetten. Tip: ff warm laten draaien en dan nog es aandraaien. Moet lukken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.