Mercedes-Benz 190: aandrijfas trillingsdemper???

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

hallo.wie kan mij helpen ,ik heb een versnellingsbak kapot 4 bak van een 190 D, nu zie ik dat aan de aandrijfas een balansring??? is gemonteerd aan de bakzijde daar ligt het rubber uit,tegen de hardy schijf aan,dus niet de hardyschijf zelf,,nu heb ik die nog een liggen maar die is in diameter wat kleiner dus de stalen ring is wat kleiner en dus ook wat lichter, ik weet niet meer precies van welke type hij afkomt,nu is mijn vraag kan ik die zonder problemen monteren alles past hij is gewoon hetzelfde alleen wat lichter,weet iemand wat precies de functie is van de ring.B.V.D

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mobiel (0), 16 jaar geleden

Het lijkt wel op dat het opvangrubbers zijn. Motoren hebben bv ook opvangrubbers in het achterwiel om de krachten wat beter op te kunnen vangen.gr,Henk.

berendonck (0) PRO, 16 jaar geleden

Bij taxi's werden ze, als ze kapot waren, gewoon weggelaten, dus ik zou gewoon die kleinere monteren.

jogr63 (0), 16 jaar geleden

Kan je inderdaad gewoon weglaten, merk je niets van.

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

iedereen bedankt voor de reactie,ik heb het zaakje gemonteerd met de kleinere en hij loopt perfect geen trillingen of niks en inderdaad als ik er goed overnadenk kun je die volgens mij ook gewoon weglaten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.