Mercedes-Benz 260: aandrijving electrische ramen (voor)

Bouwjaar: 1986

Mijn el.ramen gaan erg moielijk open (1e stukje) en vevolgens weer erg moeilijk dicht (laatste stukje), nu zelfs zo erg dat ik mee moet duwen om de boel dicht te krijgen. Struinen op internet leerde dat of de motor "los" zit of het aandrijfmechanisme is versleten. In beide gevallen zal ik de deurbekleding moeten verwijderen, volgens "Korp" is dat goed te doen. Maarrrrrrr, alvorens ik hier aan begin, is dit vervangen goed zelf te doen? En waar kan ik eventuele nieuwe onderdelen (mag ook gebruikt natuurlijk) kopen?

Al vast bedankt voor jullie reakties.

Geert3485

Geplaatst door Geert3485 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 260? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (340) PRO, 19 jaar geleden

Geert,
vervangen is zelf te doen.
Gebruikte onderdelen kun je bij voorbeeld kopen bij Beiboer in kootstertille. http://home.hetnet.nl/~abeiboer/
Dit is een Mercedes sloperij en verstuurd ook onderdelen door heel Nedreland.

mvg,
Hans.

Geert3485 (0), 19 jaar geleden

Heb eerst maar eens de portierbekleding losgehaald, dat is tamelijk enge bedoening, als het breekt heb je een probleem lijkt me. Blijkt dat 1 van de geleiderails niet helemaal goed stond. Tenminste, in een andere stand was het probleem helemaal de wereld uit. Heeft waarschijnlijk nooit goed gezeten, en met het ouder worden steeds problematischer. Aan de passagierskant had het zelfde truukje minder effekt, maar daar was het probleem minder nijpend. Rails goed vast gezet, folie er weer tussen portierbekleding er weer in, en alles werkt weer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 260 of stel zelf een nieuwe vraag.