Mercedes-Benz 260: automaat

Bouwjaar: 1986

Sinds kort de bezitter van een 260E uit 1986. Alles doet 't, maar vanwege m'n beperkte ervaring met een automaat toch een vraag. Het overschakelen naar of het inschakelen van de achteruit gebeurt nogal abrupt terwijl het schakelen in D heel soepel verloopt. Is dit normaal of moet ik hier iets aan laten doen?

Met dank voor jullie reacties

Geert3485

Geplaatst door Geert3485 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 260? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

Ja, ik denk dat wat jij bedoelt inderdaad normaal is.
Je moet het zo zien; de achteruit schakelverhouding ligt beduidend hoger dan die van z'n eerste maar het inschakeltoerental is hetzelfde, vandaar.
Goed he?, zo'n automaat.

Geert3485 (0), 19 jaar geleden

Dat van die verhoudingen klopt. Volgens de geleerden van Transmissie Service Holland in Veenendaal zou het ook nog aan een kaduuk dempingsventieltje kunnen liggen, maar geen reden voor bezorgdheid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 260 of stel zelf een nieuwe vraag.