Mercedes-Benz Vito: Aanjager

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 108 CDI

Hallo,
Mijn ventilator werkt niet meer. Maar als ik aan de stekker zit dan begint hij weer te draaien. Ik heb de stekker eruit gehaald en zag dat de contacten lam en vervuild waren. Ik heb de stekker eraf geknipt er er nieuwe stekkertjes aangezet. Maar het probleem bijft bestaan, dus hij werkt nog niet tenzij ik met redelijke kracht aan de stekker trek. Ik vermoed dat er inwendig in de ventilator iets los is.

Moet ik nu een andere ventilator zetten en wat kost dat ?
Hoe krijg ik de ventilator er in godsnaam uit ? Ik krijg de schroeven wel los maar ik krijg hem niet ver genoeg naar achter getrokken om hem (incl. de waaier) eruit te krijgen. Het lijkt erop dat ik het daschbord moet demonteren. Heeft iemand een tip ?

Oh ja nog een vraag: het dachbordlampje van het toerentellergedeelte is kapot, hoe kan ik die het beste vervangen ?

edgar

Geplaatst door edgar (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

the_lammie (0), 17 jaar geleden

Kachelmotor kost 195.78 bij de dealer plaatsen kost je nog een 70 euro bij de dealer
Linkonder het daschbord zit de aanjager drie schroeven losdraaien een beetje friemelen en klaar veel centjes verdiend

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.