Mercedes-Benz 190: abs 190e 2.6

Bouwjaar: 1987

hallo,

ik heb een flikkerend abs lampje.(te pas en te onpas)

als die uit is gaat het toerental hoog en werkt de abs.

als die aan is blijft het toerental constant.

omdat het abs lample bleef branden, heb ik hem stationair hoger moeten zetten, omdat met het brandend lampje de automatische choke niet werkt en daarom dus ook niet startte.

de sensoren zijn gecontroleerd en schoongemaakt.

is er verband tussen de auto-choke en de abs.?

wie o wie kan mij helpen.

ik zou het heel prettig vinden als iemand ook een electrisch schema had ivm dit geval of mij een tip kan geven waar ik die kan vinden.

alvast hartelijk dank.

yoan

Geplaatst door yoan (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mr-moh (0) PRO, 19 jaar geleden

Dit heeft te maken met overspanningsbeveiliger. Deze zit achter de accu en heeft een zekering bovenin.Vervang deze door een nieuwe met twee zekeringen bovenin (nwe.type)MVG.

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

zoals kalidien zegt het overspanningsrelais vervangen.

yoan (0), 18 jaar geleden

dank nogmaals voor de info. ik heb het niet kunnen checken want ik de mercedes ingeruild bij de nieuwe auto van mijn vriendin. ik heb nog gedacht: ik ga weer investeren maar de inruil was ok genoeg om geen verder geld te spenderen aan mijn benz. dank voor alle hulp moh en mb.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.