Mercedes-Benz C-Klasse: abs eps bas geeft storing

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000

hallo allemaal. laatsde 3maanden heb ik problemen met mijn c 200 compressor bouw jaar 2000 (w 203) tijdens rijden geeft aps eps bas een storing en snelheidsmeter doet het ook niet meer. hoop bekeuringen gehad dus laatsde 3 maanden. hier en daar heb ik laten uitlezen....maar idereen verteld wat anders. het kan zijn dat abs computer kapot zijn zeggen ze maar weten niet zeker heeft iemand toto nu toe zo een probleem gehad en hoe opgelost..via onderdelen lijn heb ik niet kunnen vinden weet iemand wwar ik het kan kopen of een bedrijf die ze repareert. het gaat dus om abs computer (ZWARTE PLATTE DOOSJE DIE AAN DE EPS POMP GEKOPPELT IS) graag hoor ik het van jullie alvast bedankt .mvg

erkan 50

Geplaatst door erkan 50 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Wat zei de dealer en welke codes (liefst met nummer) las die uit?

erkan 50 (0), 13 jaar geleden

bi dealer moest ik 6 weken wachten niet bij de dealer geweest dus

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

ik heb zo'n storing ook eens meegemaakt,toen waren de stekkers van de abs computer geoxideerd...

erkan 50 (0), 13 jaar geleden

ik laat ze morgen testen dank u wel ik hoop dat de stekkers niet goed zijn....

ruys01 (0), 13 jaar geleden

en was dat het probleem . ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.