Mercedes-Benz C-Klasse: abs/bas en andere storing

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220d

Hoi ik heb een c220 combi elegance van 1997 het nieuwe model, nu heb ik soms dat het abs/bas lampje gaat branden, soms valt ook de cruise control uit en vanochtend bleef de versnelling heel even in z'n 1 hangen, als ik het contact aan en uit draai is het verholpen en kan ik weer rijden, maar begin er een beetje zenuwachtig van te worden als ik midden in de stad zit of op een andere drukke route, iemand een idee wat dit kan veroorzaken? en kun je de computer resetten door de accupool los te gooien of krijg ik dan een hoop gedonder met de electronische sleutel en andere zaken?
Alvast heel erg bedankt.

harmen4141

Geplaatst door harmen4141 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

meestaleven de remschakelaar vervangen.contact af zetten. 20 minuten wachten tot alles in ruststand is dan de pool eraf nemen effe wachten en weer derop zetten .succes.

harmen4141 (0), 17 jaar geleden

OK ga ik proberen haal morgen even zo'n schakelaar, dat is toch niet die hele grijze unit die aan je rempendaal zit neem ik aan? En dan probeer ik van het weekend dat met de accupool even, ben een mini beetje bang dat de auto dan niet meer start, in het weekend levert dat in elk geval geen probleem op. Bedankt, ik laat nog even horen hoe het is afgelopen.

harmen4141 (0), 17 jaar geleden

Na een paar dagen griep vandaag de remschakelaar vervange, nu even afwachten of de storing niet terugkomt. Ik zag wel dat de nieuwe verder naar buiten kwam dus mischien heeft het toch daaraan gelegen, ik hoop het en laat het nog even horen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.