Mercedes-Benz C-Klasse: C220 Disel

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220

HALLO,moter slaat niet direct bij koud staart,moet evr doorstarten,zonder dat ik het gaspedal intraapt gat het toerental omhoog,na wat gegenagel en schud loop hij dan weer normal,bij het stationaire komt het toerental niet hoger dan 3000 t/m ,normal op de weg gat het toerental tot 5000 t/m.
Toen ik heb het brandstoffilter vervangen zat veinig diesel in als ik de bradstoffilter zelf met de mazout vult gaat wel het toerental bij stationaire tot 5000 t/m als ik na en rijtje gaan kijken in de branstoffilter zit weer veinig disel in


Ik heb alle o ringen en leidingen van brabdstofpomp vervangen


dank u

ayoub99

Geplaatst door ayoub99 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan1601 (0), 17 jaar geleden

diesel loopt terug naar je tank als motor uitstaat.
als je in de aanvoerslang voor je dieselfilter een terugslagklepje monteert dan is waarschijnlijk
je probleem over.
ik heb met mijn 220 diesel hetzelfde gehad.
probleem zit in de tank maar is slecht op te sporen omdat er 2 tanks zitten.

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Het leest prettiger als je eerst eens je caplock uit zet

Hans

mobiel (0), 17 jaar geleden

Hallo,klopt het dat er inderdaad 2 tanks in zitten.Kan het ook komen doordat de onderdruk te hoog wordt in de tank.bv door slechte tankontluchting.Gr,Henk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.