Mercedes-Benz S-Klasse: Accu leeg

Bouwjaar: 2001

Beste monteurs wie kan mij helpen? van een MB S320 CDI 2001 is na 1 nacht de accu al leeg. Ik heb de lekstroom gemeten deze is 3.3A dit is toch veel te veel? Ik heb 1 voor 1 de zekeringen er uit gehaald maar 3.3A blijft hij ontladen!!! Wat kan dit zijn?

bram1412

Geplaatst door bram1412 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

accu en dynamo doormeten

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bram,
Al eens aan de dynamo gedacht het zou kunnen dat er een diode kapot is, voel eens of de dynamo warm is als de auto een tijd stil staat.

Hans

bram1412 (0), 18 jaar geleden

Sorry vergeten te zeggen heb er ook al een nieuwe accu in gezet en de laadspanning gecontroleerd ook bij het loskoppelen van de dynamo zit er nog lekstroom.

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

contactslot?

IWvan (0) PRO, 18 jaar geleden

Is wel heel veel!
Bij deze auto moet je soms tot wel een half uur wachten voordat deze in rust is en met het in en uit halen van zekeringen wek je hem steeds opnieuw.

Elektische voorverwarming op het motorblok ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.