Mercedes-Benz C180 benzine: accu leeg ergens een halve sluiting?

Bouwjaar: 1999

Eind 2004: starte niet oproepdienst mercedes met hulpkabels gestart, alles door hun nagekeken. probleem volgens hen korte afstanden gereden.
Eind 2005: starte niet, een dag niet gebruikt, oproepdienst mercedes met hulpkabel gestart. Probleem volgens hun accu defect, deze vervangen (in de garage accu meten en vervangen 153,51 euro'
Nu starte hij weer niet ik heb de accu even opgeladen en gestart, oke. Ik heb het volgende gemeten bij draaiende motor ruim 13V. Daarna, bij slilstaande motor een accuklem los genomen en met amperemeter gemeten , stroom was 1,8A na uitdrukken van de koferbaklicht nog 0,88A. toen haalde ik de autoradio eruit en was de stroom nog 0,4A. Die 0,4 is dit normaal.
Moet het probleem nog ergens anders zitten kun je me dan een hind geven om dit op te zoeken.
Ik heb geen electroschema.
Ik ben je natuurlijk zeer dankbaar voor elke suggestie

Dré Meuffels

ameuffels

Geplaatst door ameuffels (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo dre
0.4 amp. is te hoog , in volledige rust moet hij terug zakken tot 0.04amp. kijk eerst of de auto goed in rust is koffer lampje uit slot met de hand dicht drukken meter er tussen auto op slot en 15 minuten wachten als er dan nog steeds 0.4amp weg loopt heb je een lekstroom 12.6x0.4 =5 watt verbruik, let vooral op teller aanduiding en dashboard kast verlichting.
veel plezier bij het speurwerk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.