Mercedes-Benz C-Klasse: c 180 van 1995.

Bouwjaar: 1995

hallo beste specialisten,
Ik heb deze week een c180 gekocht met 178000 km,is perfect in orde.
Ik ben van plan er een gewone gas installatie van 1200e te plaatsen,( lpi of g3 kost 2000e) maar ik ben nog niet zeker,zijn er mensen die al met zo één op gas rijden en hoe bevalt het,zijn er problemen. ?
Mijn vraag is raden jullie mij aan om lpg in te bouwen in zo'n type of raden jullie mij het af en waarom dan?.
Ik rij rond de 20.000 km/jaar.
Groeten.

erhan

Geplaatst door erhan (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

arnold690 (0) PRO, 18 jaar geleden

Wel die extra 800 uitgeven hoor!!dat geld heb je zo weer verdiend.Wij hebben ook zo'n model met 360.000 km en still going strong....

digikorrie (0), 18 jaar geleden

hoi,

ik neem aan dat je wel weet dat veel Mercedes dealers geen onderhoud plegen aan auto's op gas. Een Mercedes hoort niet op gas informeer eerst bij je dealer ( als je daar onderhoud doet )of ze dan je auto nog in onderhoud willen nemen.Maar ik zou ook kiezen voor G3 heb je inderdaad zoweer terug verdient.

mvg

mvg

arnold690 (0) PRO, 18 jaar geleden

Wie zit er met zo'n auto nou op de Mercedesdealer te wachten?Elke specialist is wel blij met zo'n klant..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.