Mercedes-Benz 190: achterremmen 190 e 1983

Bouwjaar: 1983, Brandstof: LPG, Motorcode: 2000

Hoi ik heb bij mijn 190 e de achter schijven vern. en de slangen en de rem tangen, al meer als een uur probeer ik achter de zaak te ontluchten de vulpot voor constant tot bovenaan gevuld toch blijf ik constant lucht houden wie o wie heeft dit ook mee gemaakt wordt er gek van wie heeft de informatie alvast bedankt.

tippie

Geplaatst door tippie (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

frans49 (0) PRO, 14 jaar geleden

Best ontluchten met een drukvat . Vraagje : je hebt toch niet de remklauw Links en Rechts gewisseld want als de nippel niet bovenaan staat kan je hem niet ontluchten . suc6

tippie (0), 14 jaar geleden

Hoi, met een drukvat ja weet je wat het probleem is ik kan geen druk opbouwen in de vul bak want dan komt de rem olie via de de boven kant er uit hier zitten nl. twee melders (als er te weinig olie in het vulbakje zit) waar de olie uit komt .
De remklauw zit ook op de goede plaats dus dat is het niet.
Ik heb vandaag een nieuwe rembekrachtiger besteld , heb ik dan nog steeds geen druk dan zal ik het toch onder druk moeten zien te vullen ik weet alleen nog niet hoe want ik heb geen druk vat grt.

Hans4040 (375) PRO, 14 jaar geleden

Als de auto is voorzien van ABS, kan je het wel vergeten.
Je komt niet door de ABS pomp heen.
Dit kan inderdaad alleen met een pulserend drukvat. (dealer of goede universele garage).

mvg,
Hans.

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

Heeft deze wagen abs --welke werkwijze van ontluchten gebruikt u

Pieterb1 (0), 14 jaar geleden

Contact aanzetten, gaat het ventielenblok van de ABS open en zou het wel moeten lukken.
Of is deze werkwijze niet de juiste??
Ik heb eerder autos met ABS doorgepompt en ontlucht op bovenstaande wijze.

gr.
Pieter

tippie (0), 14 jaar geleden

Hoi zoals ik zo,n 30 jaar geleden ook al meegemaakt had het is toch weer de hoofdrem cilinder vanmorgen de nieuwe opgehaald die ik besteld had er op gezet, rechts achteraan gaan onluchten en ik zag al meteen Ja dit is het ,vroeger genoeg mee gemaakt alles vervangen en uiteindelijk toch bij de hoofdrem cilinder uit komen.
Nu heb ik in de garage ook nog een auto staan met ABS die ik ook nog een keer van nieuwe rem olie wil voorzien maar dit zal waarschijnlijk ook problemen geven al ik dat zo lees O.K. bedankt voor jullie berichtjes Grt .

Hans4040 (375) PRO, 14 jaar geleden

oke, mooi dat ie het weer doet.
Bedankt voor de feedback.

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.