Mercedes-Benz Vito 2000: Achteruitversnelling

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BKC, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 77

Heb een mercedes Vito overgenomen die 6 maanden heeft stilgestaan. De eigenaar heeft alzheimer en kan deze niet meer besturen. Accu was helemaal op en heb er een nieuwe ingezet. Motor startte in 1 keer en de motor loopt regelmatig, dus dat is allemaal in orde.

Echter de versnellingen gaan niet zo soepel, en ik krijg hem niet in de achteruit. Ik ben gewend dat de achteruitrijversnelling recht achteruit is onder de vijfde versnelling, nu weet ik niet of dit bij de Mercedes vito ook het geval is of dat de versnelling totaal geblokkeerd is.

Wie weet meer over de versnellingsbak van de Mercedes vito 108? Waar zit de achteruit?

Lobato

Geplaatst door Lobato , lid sinds 4 maanden geleden

2 Reacties

Hans4040 PRO, 4 maanden geleden

Is er geen boekje bij?
Staat het schakelschema niet op de pookknop?
Rij even langs een Mercedes dealer...

Lobato, 4 maanden geleden

Heb hem gevonden, even op internet gekeken, daar zag ik op het schakelschema dat de achteruit links onder zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.