Mercedes-Benz E-Klasse: afdekplaat bij command en digitale airco moeilijk te verwijderen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: CDI

Ik wil de autotelefoon op de command aan sluiten.Hierbij moet het e.e.a verwijderd worden.Zo ook de afdekplaat rond de commandradio/navigaie en de digitale temperatuurregeling.Het is net of deze plaat vast achter digitale temeratuurregelaar zit.Voor de rest zit hij al wel los.Ik ben bang dat ik wat afbreek.Weet iemand hoe dit moet?

h-heerink

Geplaatst door h-heerink , lid sinds 13 jaar geleden

1 Reactie

gertk3716, 13 jaar geleden

[quote=h-heerink]Ik wil de autotelefoon op de command aan sluiten.Hierbij moet het e.e.a verwijderd worden.Zo ook de afdekplaat rond de commandradio/navigaie en de digitale temperatuurregeling.Het is net of deze plaat vast achter digitale temeratuurregelaar zit.Voor de rest zit hij al wel los.Ik ben bang dat ik wat afbreek.Weet iemand hoe dit moet?[/quote]
Je moet eerst de comand en de digitale temperatuurregeling er uit halen net als een gewone radio met twee van die stripje daarvoor zitten die slufjes in de comand?

gertk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.