Mercedes-Benz C-Klasse: afslaan na starten tevens tijdens het rijden 3 keer gebeurt

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 CDI

Met recht heb ik nu een probleemcar !! het volgende is aan de hand.
Een paar weken geleden starte ik mijn C220 cdi wou wegrijden en hij sloeg af, wou opnieuw starten maar dat lukte niet na 7a 8 min. kon ik pas weer starten en wegrijden. dat gebeurde vanaf dit moment elke keer als ik gestart had en weg wou rijden sloeg hij af. Op een gegeven moment gebeurde het zelfs dat tijdens het rijden
de motor uitviel, ook na een paar min.kon ik weer gewoon starten en wegrijden en was het net of er niets gebeurd was.Ik had intussen wel opgemerkt als ik de wagen starte en voor het wegrijden eerst wat extra gas gaf en dan terug naar de normale dosering gas en dan pas weg rijden dan sloeg hij niet af, als ik dit ritueel niet deed kon je de klok erop gelijk zetten dat hij afsloeg met weg rijden. De laatste keer is de wagen geparkeerd en heeft 14 dagen stilgestaan IVM dat ik vroeg s'morgens voor mijn vakantie wegmoest. 9 aug. teruggekomen en 10 aug. gelijk naar dealer uitlezen geen storing werd er gezegd alleen ik had een lekke retourleiding en de 4 brandstofleidingen bovenop sloten niet goed meer af werd er gezegd,gelijk laten maken en ik dacht dat de problemen over waren,het afslaan was over werd mij verteld.Nu na 2 1/2 week begint het weer opnieuw terug naar dealer, nu zeggen ze daar dat nooit gezegd is dat het afslaan over was. Dus ik naar een andere garage weer uitlezen geef niets aan weer weg. Nu een paar dagen later begon de motor in te houden weer terug luchtmassameter vervangen, en gisteren ik op pad met de wagen op de rijksweg kwam ik niet boven de 3000 toeren en 80 km uit terug naar garage hij loopt nu nog maar vol gas net 50 km en nog steeds 3000 toeren soms als je de wagen uitzet en opnieuw start en vol gas geeft komt hij net tot 3500 toeren. zet je de motor weer uit en weer start gaat hij weer niet hoger dan 3000 toeren.
Alles is intussen nu nagekeken en vervangen wat het kon zijn maar het probleem is er nog steeds.
En het nodige lichter in mijn knip!! Wie weet raad?? zodat ik weer weg kan rijden zonder extra gas bij te geven en zodat hij niet uitvalt en dat hij weer de normale snelheid terug krijgt. GRAAG ZOU IK HET VERNEMEN

Met Vr.Gr.
Jose

Jose

Geplaatst door Jose (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

warschynlyk is je pomp kapot.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.