Mercedes-Benz C-Klasse: voorveren kraken bij het indrukken en abs-lampje blijft branden

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo ik het volgende vervelende geluid bij mijn mercedes c180. Als de voorveren worden ingedrukt maken deze een krakend geluid. Weet iemand hoe dit te verhelpen is? Is het al voldoende om deze veren in te spuiten met siliconenspray.
Verder heb ik nog steeds een probleem dat het abs-lampje blijft branden en mijn kilometerteller gelijktijdig niet functioneerd. Is dit op een of andere manier op te lossen.
bvd voor jullie reactie

Harriehe

Geplaatst door Harriehe (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

je kunt proberen met siliconen spray maar ik denk dat je fusee kogel kapot is. ik weet nietof er by deze types een overspanningsrelais zit. als dat zo is moet je de beide zekeringen vervangen . abs lampje gaat dan uit en je kilometer gaat weer werken succes

Harriehe (0), 17 jaar geleden

Sorry Mart, maar waar zou ik deze overspanning-relais moeten zoeken? Hoe herken ik deze ?
B.v.d.

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

ik dacht als je voor de auto staat deze links achter onder plastic kap zitmaar weet het by jouw type niet zeker. ik heb hetzelfde meegemaakt als jy maar ik heb 500-cl maar ik weet dat er hier mensen op dit forum zitten die dit zeker weten. misschien kun je dezoekfunctie gebruiken.intoetsen:overspanningsrelais c180. hy zoekt dan automatisch deantwoorden op. zo niet heb even geduld. het s maar een klein probleempje. succes martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.