Mercedes-Benz Slk-Roadster: afstandbediening

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 2300

hallo ik heb een slk .. 2 sleutels de reserve sleutel daarvan werkte de ab al niet . maar nu is ook de andere ab defect . vind ik wel jammer . als ik knopje van sleutel vast houd dan moet led oplichten ... dit doen ze nu beide niet meer. kan de cv wel met knop op daschboard bediennen maar dan werkt de binnenverlichting niet mee ,,zit er aan te denken om er een aftermarket setje op te bouwen . kan m natuurlijk over de schakelaar op daschboard zetten ... maar vind t mooier als t weer origineel werkt ,,, maar heb geen idee weer de originele ontvanger zit ... of een schema er van zou mischien handig zijn .... bij voorbaat dank als iemand mij op weg kan helpen ... vr gr john

monteur9

Geplaatst door monteur9 , lid sinds 7 jaar geleden

6 Reacties

PeterK011, 7 jaar geleden

al eens nieuwe batterijen geprobeerd ? dat is toch het eerste wat je moet controleren.

monteur9, 7 jaar geleden

Ja dat is wel vanzelfsprekend toch ....natuurlijk heb ik dat gedaan

Hans4040 PRO, 7 jaar geleden

Of even langs de dealer voor twee nieuw ab`s....?

monteur9, 7 jaar geleden

Dat lijkt me geen optie .zijn de kosten hoget dan de waarde van de auto ☺de auto is verdè prima bruikbaar zonder ab .. is alleen jamer zo . Dua als ik t oo andere manier op kan losaen ..zou gehlopen zijn met schema von de cv ..denk dar ik bij dealer flink los ga .

monteur9, 7 jaar geleden

Heb t probleem opgelost. .auto verkocht ..koop van de zomer wel weer wat anders.

monteur9, 6 jaar geleden

wat mij nog wel opviel was dat als ik nieuwe baterij in originele ab had gedan werkte alles maar na ca week baterij weer leeg ... was voor mij reden om auto weg te doen . enk dat koper er verder prima auto aan heeft heb probleem er bij vermeld natuurlijk vr gr john

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.