Mercedes-Benz E-Klasse: afstandsbediening vervangen door een andere

Brandstof: Benzine, Motorcode: 3000

Weet iemand of het mogelijk is op een andere afstandsbediening op mijn mercedes te zetten.
b.v de oude afstandsbediening van mijn vorige mercedes 230ce ,volgens iemand kon je die gewoon over zetten wat je er voor moest ( resetten ??) doen weet ik niet.
Maar vandaag sprak ik met iemand die er behoorlijk iets van af wist en die zij dat kan niet.
Dus probeer ik hier een poging te doen of iemand er iets meer van weet.

fvdberg

Geplaatst door fvdberg , lid sinds 16 jaar geleden

3 Reacties

RolandK10257, 13 jaar geleden

Kun je wat meer info geven ? Wat voor een auto is het (type, serie en bouwjaar).
Ik gok dat het een W124 is. En zit er op die auto nu ook een afstandsbediening ?
En die afstandsbediening die je nog hebt van die 230 is dat origineel mercedes ?

fvdberg, 13 jaar geleden

Ja het is een w124 300ce bouwjaar 1991.
Nee er zit geen afstandsbedinging op nu ( wel denk ik altijd er op gezeten,met alarm) , maar het bedrijf had mij belooft om de 2 orginele afstandsbedingingen over te zetten van mijn oude 230 ce uit 1988 die ik ingeruild heb bij hem.
Omdat het bedrijf uit tilburg niks meer laat horen ,en niet reageert op e-mail,wil ik zelf proberen om er een op te zetten. ik heb dus een orginele liggen die het zelfde er uit zag als die van mijn 230ce (zwart met rood en grijs knopje) hoop dat je met de informatie iets kunt.
vast bedankt

RolandK10257, 13 jaar geleden

Ok, als ik het goed begrijp heb je dus twee "zappers" liggen van je vorige auto en wil je die gaan gebruiken met je huidige auto. Je hebt dus niet het besturingskastje bij die zappers.
Dan is de kans zeer klein dat je ze aan de praat krijgt, vandaar dat dat bedrijf ook zwijgt denk ik. De zappers moet van het zelfde merk en serie zijn als het kastje wat nu in je auto zit (als dat er al inzit......).
Dat zou je eerst eens kunnen onderzoeken, als je het merk en type van het kastje weet kun je verder op onderzoek. Zelf denk ik dat het handiger is een nieuw setje te kopen (zappers en kastje) en deze in te bouwen.
Dat inbouwen vergt wel enige elektrokennis van de auto.

Bij mijn W124 station zit het kastje achter de plaat bij de voeten van de passagier. Dat is trouwens een hele spaghetti aan draden. (zie foto....)

[url=http://www.triadot.com/mb/alarm.jpg][img]http://www.triadot.com/mb/alarm_th.jpg[/img][/url]

Het is niet veel maar ik hoop dat je er wat aan hebt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.