mercedes-benz Vito 1999: Airco doet niet meer

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 90

geachte lezer,

Ben in het bezit van een Mercedes Vito type W 638, het probleem is de airco doet het niet meer, kan geen zekering vinden van de airco in de zekering kast of zit er misschien een relais tussen die kapot is? Hopende dat iemand mij raad kan geven dit op te lossen.

Bij voorbaat dank!

groet Henk

Hendrik100

Geplaatst door Hendrik100 (50) PRO , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

harry4203 (415) PRO, 1 maand geleden

Vulling reeds gechecked neem ik aan?

hajes (10), 3 weken geleden

Airco is onlangs opnieuw gevuld, daarna deed de airco, een week geleden deed de airco het niet meer. Is deze Vito ook uit te lezen? Of moet ik het zoeken in de airco compressor?

groet Henk

harry4203 (415) PRO, 3 weken geleden

Natuurlijk kun je de vito uitlezen, maar is de airco niet gewoon weer leeg dan?

Heino4267 (200), 3 weken geleden

Airco bijvullen is een knudde oplossing: waar is het gas gebleven en hoeveel smeermiddel is er nog aanwezig?
Daarom kun je in zo'n geval beter kiezen voor leegmaken, afpersen en daarna (als er geen lekken zijn geconstateerd) vullen met de juiste hoeveelheid gas en olie.

Degene die je airco heeft "gevuld"kan eenvoudig de airco-machine opnieuw aansluiten en de gasdrukken aflezen. Daaruit blijkt of je een gasdruk probleem hebt of niet. In het laatste geval kan hij nameten waarom de airco niet meer koelt/inslaat.

hajes (10), 3 weken geleden

Vito uitgelezen, maar geen foutcodes van de airco, kom tot ontdekking het systeem is leeg, er blijkt een lekkage te zijn, laat het systeem opnieuw vullen. Kom hier op terug waar de lekkage is.
Sorry dat ik zo laat regeer, ik hou de volgers op de hoogte.

groet Henk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.