Mercedes-Benz A-Klasse: airco vullen A-klasse 1996

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

kon airco niet vullen, heb de motor moeten laten draaien met de airco aangeschakeld. Zijn er nog mercedes-modellen waar je dit moet doen?

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jhl (0) PRO, 16 jaar geleden

klant klaagt sinds vulling dat airco af en toe niet gaat

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

nee de airco moet je op de normale manier via hoge druk leiding gewoon kunnen vullen dus dit is wel vreemd heb je geen andere problemen met bv vulnippels of je aircoapparaat dat je airco het af en toe niet doet kan aan de vulling of druk liggen bij te lage druk gaat ie in noodloop en schakeld zich zelf uit.gesuis in kachelhuis is dan vaak waarneembaar. let wel op dat druk in systeem nog niet betekend dat deze ook voldoende koudemiddel heeft zeker niet met wat hogere omgeving temperaturen.

jhl (0) PRO, 16 jaar geleden

probleem gisteren opgelost. Een stomme stomme fout van mij. Door het veelvuldig gebruik de laatste dagen van mijn apparaat was ere geen gas genoeg meer in mijn vulapparaat.
Stom, stom !!

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

Ach shit happens je zal niet de eerste en ook zeker niet de laatste zijn. [quote=jhl]probleem gisteren opgelost. Een stomme stomme fout van mij. Door het veelvuldig gebruik de laatste dagen van mijn apparaat was ere geen gas genoeg meer in mijn vulapparaat.
Stom, stom !![/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.