Mercedes-Benz M-Klasse: Airco/regelkleppen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270CDI

Regelkleppen van kachel staan constant te bewegen. van voorruit naar beneden, zijkanten etc. Dit gebeurt altijd, dus met airco aan, uit, handbediening of automatisch. Nu is ook de beveiliging van de aircopomp defect (koppeling) Deze is bij de Mercedes niet los te bestellen, maar bij Volkswagen wel. Vorig jaar koppeling van VW op deze pomp gezet, maar is nu dus weer defect. Nu is mijn vraag, zou de bediening van de kleppen invloed hebben op de werking van de aircopomp of is dit een ander probleem? Moeten we hiemee toch naar de dealer om uit te lezen en evt. opnieuw in te leren? Of eerst maar pomp vervangen en dan kijken wat ze dan doen.

arjankempeneers

Geplaatst door arjankempeneers (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 17 jaar geleden

Gereset bij dealer en is nu opgelost. Beveiliging van aircopomp was defect (koppeling)

arjankempeneers (0) PRO, 17 jaar geleden

Probleem was teruggekomen, maar is nu opgelost. clip achter bedieningsmotor van uitstroomklep dashboard (midden) was afgebroken en draaide konstant door. wel moest de hele bovenkant van kachel vervangen worden doordat deze was beschadigd. Bovenzijde van dashboard gedemonteerd en probleem is nu weg.

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Het self solving effect is danig aanwezig in deze topic.

Sytze

ps. daarom wel interresant en byzonder probleem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.