Mercedes-Benz Sprinter: Alarm MB sprinter 515

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 150 pk

Hallo,

Ik heb probleem met het alarm van mijn sprinter, het gaat af bij het kleinste zuchtje wind. heb al de sensoren afgeplakt in het interieur. maar dat hielp niet. Ik had wel een probleem met de motorkap sensor die bleek niet altijd te schakelen, ik heb toen de sluitpen van de kap twee slagen uitgedraaid en toen bleek dat het lampje op het dashboard wel doofde. Maar het probleem van het alarm bleef. Irritante van het verhaal is dat dit al 20 keer is voorgekomen , meestal s"nachts. Ik hoop dan ook dat mij iemand hier kan helpen. De dealer gaat er morgen naar kijken maar belooft niet direct beterschap. Mijn vraag is dan ook kan men het alarm gewoon niet uitschakelen en zo ja hoe.

Groet Raymond

golf4variant

Geplaatst door golf4variant (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Highway (65) PRO, 15 jaar geleden

De dealer zal het warschijnlijk ook kunnen uitschakelen.
Denk daar bij wel aan dat de verzekering ook op de hoogte moet zijn.
Als je sprinter van 2008 is zal het ook nog onder de garantie vallen.


Problemcar werkt niet mee aan het omzeilen of op een niet officiele manier een alarm systemen uitschakelen.

vwfan (5) PRO, 15 jaar geleden

wat wij al een paar keer hebben gehad is idd de motorkap dat het lampje aan bleef wij hebben toen de sluitpen iets opgelast en probleem was opgelost.

BartHol (0), 15 jaar geleden

Vaker gezien/gehoord. Oorzaak mogelijk in binnenlichtunit. Ook al eens gezien dat deze unit met water was volgelopen omdat de antenne (zit er recht boven) af gereden was.

golf4variant (0), 15 jaar geleden

ik ben bij dealer geweest en kunnen niks vinden. Hebben alles gereset moet wachten dat het probleem zich weer voordoet.

spanbandje (0) PRO, 15 jaar geleden

praten we hier over een orgineel MB alarm of een ander merk naderhand opgebouwd bij de dealer, ik heb het ook meegemaakt dat de alarmunit nat was geweest omdat er iemand een GPS antenne op het dak had gemonteerd die niet waterdicht was daardoor gaf het alarm ook elke keer storing, dit was wel een orgineel fabrieks alarm, unit zit in Binnenlicht.

succes Marcel

Highway (65) PRO, 13 jaar geleden

Hallo,

Nee dit is een orginele MB alarm installatie

Gr Raymond


Geplaatst door moderator was naar ons toegezonden door (golf variant) de topicstarter.

golf4variant (0), 13 jaar geleden

Nou het heeft lang geduurd maar ik heb denkelijk een doorbraak.

Het probleem zit hem toch in een deur sensor en wel van de schuifdeur als ik deze dicht doe dan kan het zijn dat net niet helemaal goed dicht is, van buiten ziet het uit of hij dicht is maar de sensor geeft dan toch een signaal als ik dan op de snelweg rijd en ik maak een stuurbeweging dan gaat het lampje op het dashboard aan ik heb daar een filmpje van gemaakt voor aan de dealer te laten zien.
Over 3000 kilometer gaat hij voor onderhoud.

Bedank voor jullie reacties.

Groet Raymond

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.