Mercedes-Benz E-Klasse: Alarm met kuren

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 200 cdi

Hoi allen,

Gister heb ik het dashboardlampje vervangen van de kachel; is prima gelukt. Maar nadien toen ik de auto op slot deed met de afstandbediening ging na een tijdje het alarm af. Het gekke was, dat dit zonder sirene gebeurde, dus enkel de knipperlichten. Wel piepte het alarm met openen en sluiten van de deuren, dus de sirene leek wel te werken. Soms gebeurde het na 20 sec na afsluiten en soms na 1 min. Het is een origineel alarm. Op het dash kun je dus de wegsleepregeling en sensoren uitschakelen. Dit helpt echter niet. Sinds vandaag gaat het alarm na 2 sec al af na afsluiten via de afstandbediening, nu wel met de sirene erbij. Ik heb de dealer gebeld en die had het er over dat de unit onder de mat aan de bijrijderskant zit, maar daar kan ik niks vinden; ik heb de hele bekleding eruit gehaald. Weet iemand waar de unit wel zit? Misschien zit er een stekker los of zo.

Groet,

Paul

pic16f876

Geplaatst door pic16f876 , lid sinds 10 jaar geleden

2 Reacties

pic16f876, 10 jaar geleden

Zekering 11 verwijderen onder de bank zorgt in elk geval voor het uitschakelen van het alarm. CV op afstand werkt dan gelukkig nog wel. Op zich geen oplossing, maar wel een verademing.

cor9 PRO, 10 jaar geleden

onder de plaat rechts (onder mat )

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.