Mercedes-Benz 210: alarmlichten knipperen sporadisch

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: E 300 TD

Hallo
Ik heb hier een E 300 TD uit 1998 die zo nu en dan als die geparkeerd staat en op slot zomaar de alarmlichten beginnen te knipperen maar niet de sirene, die overigens wel werkt.
Wie heeft hier ervaring mee? of wie weet waar ik hier naar moet zoeken.
Alvast bedankt voor de reactie,s
Mvg Peter

evers2962

Geplaatst door evers2962 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Edwin500sl (0), 13 jaar geleden

Zou hem even laten uitlezen, mijn vader's C240 w202 knipperlichten wilden wel eens snel knipperen, plotseling en aan 1 stuk door, bleek bij de dealer een defecte sirene te zijn.
Vervangen en nu alles ok.

evers2962 (0) PRO, 13 jaar geleden

Heb inmiddels de sirene vervangen en het gaat goed tot nu toe bedankt voor de reactie

Groet Peter

evers2962 (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo nogmaals de zelfde vraag als bovenaan staat, naar ongeveer 3 weken deed het alarm het weer zo nu en dan af gaan alleen nu met de sirene er bij en niet alleen de knipperlichten.
Iemand nog een idee, gaan de deursloten ook wel eens stuk zodat er gedacht wordt dat de deur nog open staat terwijl die dicht zit.
Alle suggestie,s zijn welkom
Met vriendelijke groet Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.