Mercedes-Benz 200: alleen links warme lucht

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel

Beste forumgebruikers,

Ik ben weer op een nieuw probleem gestuit. Als ik mijn verwarming in de auto aanzet dan komt er alleen maar aan de bestuurders kant warme lucht. Aan de passagiers kant blijft hij gewoon koud, wie weet hier een oplossing voor? Ik dacht zelf dat misschien de schakelaar kapot is maar een nieuwe schakelaar kost nogal een stuiver :D.

Kleinigheidje: Weet iemand misschien ook of mijn auto voor en achter uitgelijnt kan worden? (MB C200 D '94)

Met vriendelijke groet, Patrick

Mercedes84

Geplaatst door Mercedes84 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

duoventiel kapot. hy kan ook een beetje vastzitten. als je voor de auto staat zie je het duoventiel links tegen het schutbord zitten. een keer op tikken wil ook wel eens helpen.voelen welke v/d twee koud blyft en daar zachtjes op tikken. jouw auto is voor en achter uit te lynen.

Hans4040 (320) PRO, 17 jaar geleden

Sterker nog.......voor EN achter uitlijnen is de beste manier om je auto recht over de weg te laten gaan.
Men noemd dit ook wel "vierkant" uitlijnen.
Aanbevolen.

mvg,
Hans.

Mercedes84 (0), 17 jaar geleden

Oke...Bedankt...weet iemand ook toevallig wat zo'n duo_ventiel mag gaan kosten??? want ik wil weten of ik hem het beste nieuw of van een demontagebedrijf kan halen (http://www.autosloperijmercedes.nl).

mvg. Patrick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.