Mercedes-Benz Sl-Klasse 2001: Angel Eyes monteren

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

Na het dak probleem opgelost te hebben wilde ik de auto een moderne look geven door de grill en de koplampen te vervangen.
Ik heb zwarte angel eyes besteld, de passing is correct maar er zit niet de mogelijkheid op om de hoogte van het licht te verstellen wat bij de originele lampen wel het geval is.
Kan ik de nieuwe lampen wel monteren en de leidingen voor de hoogteregelingen gewoon los laten liggen of krijg ik dan contant een foutmelding.
Ik probeer hier achter te komen voordat ik de nieuwe heb gemonteerd. Ik kan ze nu nog terug sturen.
Ben benieuwd of iemand anders deze angel eyes ook al eens heeft gemonteerd en wat de daarbij komende problemen waren of niet.
Bedankt voor een reactie.
Ton de Vries een nieuwe blije SLK R 170 rijder.

Ton de VRies

Geplaatst door Ton de VRies (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 4 jaar geleden

Officieel moet je hoogteverstelling werken bij de APK keuring.
Zie: https://www.apkkeuringseisen.nl/apkkeuri...
En punt 8: https://handboek.rdw.nl/personenautos/li...

Ton de VRies (0), 4 jaar geleden

Hallo Oldford, bedankt voor jouw reactie maar ik weet niet omdat ik in Duitsland woon of de TUV dit ook eist maar daar zal ik achter aan gaan. Weet jij ook of je een foutmelding krijgt als je de vacummleidingen los laat liggen omdat je ze nergens kunt aansluiten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.