Mercedes-Benz C-Klasse: Assyst A, Assyt B overzichtlijst benodigde onderdelen + wat te d

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: c220cdi

Ik zou graag het "normale" onderhoud voor deze wagen zelf doen.

Ondertussen ben ik reeds lang aan het zoeken op het internet naar een overzichtlijst van de uit te voeren werken op welke kms, inclusief filters enz.

Het onderhoudsboekje geeft reeds enige info, maar geeft verder geen typenrs, en is vrij onduidelijk.

Bestaat er nergens een overzicht van welke luchtfilters, aircofilters, interieurfilters, enz... voor dit type van wagen?

peacock

Geplaatst door peacock (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

www.hbase.nl

peacock (0), 14 jaar geleden

Bedankt, dat is inderdaad al een groot stuk van het antwoord!!

Bestaat er ook zoiets om te weten wat de uit te voeren werken zijn (in het onderhousboekje staat het ook, doch niet altijd even overzichtelijk)

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

in onderhoud boekje staat achter vermeld wat er moet nagezien en vervangen worden int begin is inderdaad een puzel maar een paar keer lezen en goed kijken staat het toch wel goed vermeld volgens type benzine ---diesel C- E-S- enz

peacock (0), 10 jaar geleden

Bedankt!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.