Mercedes-Benz C-Klasse: Auto is trekkracht kwijt

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 CDI

Mijn MB 220 CDI van 2003 heeft met tijd en wijlen geen power meer. Lijkt wel of er een houten blok onder het gaspedaal zit. Ik ben geen techneut en zou graag willen weten wat de oorzaak zou kunnen zijn. Het probleem deed zich zaterdagmiddag voor het eerst voor en herhaalde zich na een kwartier rijden vanochtend.

gvdlaar

Geplaatst door gvdlaar (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

willy9 (0) PRO, 11 jaar geleden

foutcode's uittlezen voor alleer verder zoeken
gr

gvdlaar (0), 11 jaar geleden

Dank voor de tip, vanavond wordt de auto uitgelezen. Eerste berichtgeving van garage dat de auto in een situatie van "noodloop" verkeert. Wat dit is weet ik niet maar het zou te maken hebben met een beschermende situatie van de auto om mogelijk ergere mankementen te voorkomen of een aankondiging van een behoorlijk mankement. Iets met een luchtinlaatapparaat dat kapot zou kunnnen zijn of zo. In ieder geval is het behoorlijk vervelend want de auto is momenteel langszamer dan een vrachtauto wat gevaarlijke situaties kan opleveren. De auto heeft het probleem niet continue.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.