Mercedes-Benz 200d: auto start niet

Bouwjaar: 1988

hallo,

ik heb een mb 200d met alarmsysteem en startonderbreker erop.
de startonderbreker schakeld zichzelf automatisch in na 2 min. of als ik de auto uitzet soms ook meteen.
nu wou ik vandaag weg van de winkel, dus voorheen nog geen problemen ofzo, en nu was het geval dat de cv niet meer werkte met de afstandsbediening, en de startonderbreker zit der ook op dus ik moet m dan eerst op slot doen en dan weer van het slot af met de afstandsbediening wil ik de startonderbreker weer uitschakelen, maar omdat dat dus niet meer werkt kan ik m niet starten, want als ik hem gewoon met het sleuteltje oop slot doe en weer los werkt het niet....

nu is mijn vraag kan ik de startonderbreker er ook makkelijk uitschakelen zo dat het helemaal niet meer werkt en hoe moet ik dat doen?

alvast bedankt.

met vriendelijke groet,

Sebastiaan.

sebastiaan10823

Geplaatst door sebastiaan10823 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 18 jaar geleden

Werkt vaak op vacuum. Kijk eens als je voor de geopende motorkap staat rechts bij de zekeringkast. Daar zie je als het goed is een potje met twee vacuumslangen eraan en twee stroomcontacten. Test dit door met draaiende motor een van de stekkertjes eraf te halen. Slaat de motor af dan is dit de startonderbreker. Haal de vacuumslangen los en verbind die door. Nu is de startonderbreker uitgeschakeld.

Ik heb ook problemen met een 200D gehad, sloeg om de zoveel tijd spontaan af. Na het loskoppelen van deze klep is de motor nooit meer afgeslagen.

Succes,

Paul

sebastiaan10823 (0), 18 jaar geleden

dit is een alarmsysteem met startonderbreker in 1 geloof ik hoor...
maar hij doet het alweer, dus die alarmsysteem is niet helemaal 100% dan.
ik ging s' avonds weer proberen en toen deed hij het wel weer opeens... heel erg vreemd.
ik denk ook dat ze hem via contactslot hebben doorverbonden ofzo.


groet,


sebastiaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.