Mercedes-Benz 200: Horten en stoten

Bouwjaar: 1993

Mijn MB 200 TE Combi lijkt heel slecht te reageren op het gaspedaal. Gas geven is 3 seconden later gas krijgen... Ook gebeurt het na schakelen dat het moeilijk is om zonder schokken en horten te ontkoppelen en/of gas te geven. Iemand bekend met dit euvel?

jewea

Geplaatst door jewea (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

arnold690 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zit alles nog wel vast bij het gasklephuis?vaak ligt er een veer of dempertje af

jewea (0), 18 jaar geleden

Ik zal eens even gaan kijken, bedankt voor de tip!

harmen4141 (0), 18 jaar geleden

hoi ik had exact hetzelfde, met mijn 250 combi, was al bang dat er veel en dure dingen vervangen moesten worden. In de file werd ik aardig gek van het hortend en stotend stapvoets rijden. Ik heb de stelschroef op de gaskabel(rond zwart plastic, kabel loopt erdoor) aangedraait, zodat de kabel net strak staat zonder speling, niet meer toeren laten draaien. Scheelt de helft, bonk nog iets maar dat is het restant speling op de aandrijflijn. Kan ik elk geval weer normaal file rijden. Hoop dat je er iets aan hebt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.