Mercedes-Benz 220: Auto telkens in noodloop

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel

C220 CDI van 98: wanneer het toerental onder 3000 blijft trekt hij best wel goed. Wanneer je boven 3000 uit (wilt) komen, wilt hij niet meer trekken. Als je dan weer snelheid verminderd maakt niets meer uit. Hij blijft niet meer trekken. Als je stopt sleutel eruit haalt, een beetje wacht en weer start dan gaat het weer en vervolgens herhaalt de bovenstaande. Het lijkt dat hij in noodloop rijdt Ik heb de auto uit laten lezen maar geen mankementen gevonden. Heeft iemand een idee wat er aan de hand kan zijn.
Luchtmassa meter? Vacuum pomp? Turbo?

Tunahan

Geplaatst door Tunahan (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Harry4233 (0) PRO, 17 jaar geleden

kat verstopt?

Tunahan (0), 17 jaar geleden

Kat had ik al doorgeboord. Trouwens hij rammelt erg. Ik denk dat het binnenste van kat los is te komen zitten. Misschien veroorzaakt dat de verstopping. Ik zal het komende weekend kat nakijken. Bedankt voor je reactie.
Kan dit probleem trouwens ook veroorzaakt worden door UGR?

Tunahan (0), 17 jaar geleden

Vermoedens van een verstopte Kat klopten helemaal.
Ik heb de inhoud van de kat helemaal verwijderd. Ook het tweede stuk zat gedeeltelijk verstopt, ook schoon gemaakt.
Probleem van de noodloop is nu weg. Hij rijdt weer gewoon. Ik hoop nu dat ik met keuring geen problemen krijg wat betreft de roetmeting.

groeten
Tunahan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.