Mercedes-Benz SLK 200: Auto voelt zweverig aan.

Bouwjaar: 1998

Sido10864

Geplaatst door Sido10864 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz SLK-klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Sido10864 (0) PRO, 19 jaar geleden

Als je in deze auto 120-130 km/h rijdt voelt hij nogal licht aan. Reactiearmen achter zijn prima en ook de schokbrekers zijn goed. Wij hebben reeds stuurdemper en fuseekogel voor vervangen omdat deze ruim waren maar heeft niets geholpen.

johnquick (0) PRO, 19 jaar geleden

Laat de auto eens uitlijnen!Sporing klopt misschien niet.

bergand (0), 19 jaar geleden

wat voor type banden zitten er op?

Sido10864 (0) PRO, 19 jaar geleden

Voor zitten er kleber onder en achter michelin , de michelin's zijn net nieuw maar de klacht bestond daarvoor ook al.
Onder deze auto zitten originel AMG velgen met banden maat 225-45-17

gonny (0), 19 jaar geleden

kijk eens of je het achterwiel , als je het links en rechts ervan vastpakt en het aan de kant van de deur naar buiten probeert te trekken of er geen speling op de voorste fusee zit.
(dit is meestal het geval als je in een bocht merkt dat de auto achter nog een keer extra naar buiten wil uitlopen. succes

Ger3524 (0) PRO, 19 jaar geleden

zweverig gevoel is bijna altijd aan banden cq bandenspanning te wijten. Een juiste band voor je auto is als een paar goede schoenen als je last hebt van je voeten.

achmed (0) PRO, 19 jaar geleden

Spoorstangkogels L+R achter goed controleren bij zeer lichte speling is het net of de schokbrekersversleten zijn. komt bij veel KM voor of klap op achterwiel (stoeprand)

kokkeler (0), 19 jaar geleden

kijk eens of een van de velgen misschien krom is hierdoor krijg je ook zo'n zweverig gevoel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.