Mercedes-Benz SLK 200: Auto voelt zweverig aan.

Bouwjaar: 1998

Sido10864

Geplaatst door Sido10864 PRO , lid sinds 19 jaar geleden

8 Reacties

Sido10864 PRO, 18 jaar geleden

Als je in deze auto 120-130 km/h rijdt voelt hij nogal licht aan. Reactiearmen achter zijn prima en ook de schokbrekers zijn goed. Wij hebben reeds stuurdemper en fuseekogel voor vervangen omdat deze ruim waren maar heeft niets geholpen.

johnquick PRO, 18 jaar geleden

Laat de auto eens uitlijnen!Sporing klopt misschien niet.

bergand, 18 jaar geleden

wat voor type banden zitten er op?

Sido10864 PRO, 18 jaar geleden

Voor zitten er kleber onder en achter michelin , de michelin's zijn net nieuw maar de klacht bestond daarvoor ook al.
Onder deze auto zitten originel AMG velgen met banden maat 225-45-17

gonny, 18 jaar geleden

kijk eens of je het achterwiel , als je het links en rechts ervan vastpakt en het aan de kant van de deur naar buiten probeert te trekken of er geen speling op de voorste fusee zit.
(dit is meestal het geval als je in een bocht merkt dat de auto achter nog een keer extra naar buiten wil uitlopen. succes

Ger3524 PRO, 18 jaar geleden

zweverig gevoel is bijna altijd aan banden cq bandenspanning te wijten. Een juiste band voor je auto is als een paar goede schoenen als je last hebt van je voeten.

achmed PRO, 18 jaar geleden

Spoorstangkogels L+R achter goed controleren bij zeer lichte speling is het net of de schokbrekersversleten zijn. komt bij veel KM voor of klap op achterwiel (stoeprand)

kokkeler, 17 jaar geleden

kijk eens of een van de velgen misschien krom is hierdoor krijg je ook zo'n zweverig gevoel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.