Mercedes-Benz E KLASSE 280: automaat

Bouwjaar: 1996

Hoi Arnold heeft een e-klasse uit 1996 ook zoiets om af te stellen en als die het heeft waar zit dat dan,want als ik smorgens weg rij duurt het ontieglijk lang voor dat ie naar zijn drie schakeld maar als ik hem in eens drie of vier duizend toeren laat draaien dan wildt die wel eens schakelen of als ik stop en dan weer optrek dan schakeld die wel maar ook niet altijd dan moet ik even stoppen en langer wachten dan gaat die weer.soms is dat erg iriterend voor het achterop komend verkeer.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

arnold690 (0) PRO, 19 jaar geleden

De jouwe niet bij mijn weten...al eens olie en filter vernieuwd?

flow (0), 19 jaar geleden

Ja alles is nieuw,maar hij doet het alleen als die koud is en hoe kouder het is buiten des te langer die in de tweede versnelling blijft en dan duurt het zeker 2 tot 2,5 soms 3 kilometer tot dat die over schakeld. Maar nog maals als ik gas geef tot 3500 toeren dan wildt die wel,maar ik zelf denk dat het niet goed is voor de motor als hij zo ineens hoge toeren draaid.wat zit er eigenlijk aan vacuum??want als ik hem achteruit zet dan komt er geleidelijk een zuigend geluid uit als of er ergens een slang kapot is ,maar ik zie niks van slangen (hoever ik kon zien) het geluid woordt steeds hoger van toon en na een paar seconden is het weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.