Mercedes-Benz E-Klasse: automaat E220 cdi

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 611.691

Heb in deze e klasse nieuwe motor ingebouwd nadat deze vastgelopen was door de automaat al rijdend aan een snelheid van 90 Km/h =van D naar N te schakelen en dan terug naar D en waarschijnlijk in te lage trap geschakeld waardoor de motor in toeren ging en vastgelopen is. Okkaziemotor loopt prima wagen gaat in R en kan hier wegrijden in D maar wagen schakelt niet op na ongeveer 50m gaat wagen vooruit nog achteruit. Iemand enig idee wat dit kan zijn te weinig olie, filter? bij mercedes vertelden ze mij dat er 7l op moet. Heb wel geen peilstok kent iemand de afmetingen is die zelf te maken?

Pierre Total

Geplaatst door Pierre Total (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Harry4233 (0) PRO, 11 jaar geleden

Bak waarschijnlijk ook stuk als op deze manier de motor aan zijn eind is gekomen, de bak vind zulke dingen ook niet lekker.

Peilstok zie: http://www.mercedesforum.nl/forum/downlo...

Of bij de dealer voor 37 euro.

Pierre Total (0) PRO, 11 jaar geleden

Vrees ervoor dat bak ook stuk is. Maar ik wil zeker zijn van oliepeil ga mij rap zo een peilstok maken dank voor de link!

Pierre Total (0) PRO, 10 jaar geleden

Bak was inderdaad stuk, 2dehans aangeschaft…

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.