Mercedes-Benz Vito: automaat en egr-klep

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2300

heb vito 110 D de automaat schakeld niet goed, in normale stand duurt het soms lang voor hij overschakeld loopt hoog in de toeren ondanks dat ik weinig gas geef, zet ik de schakelaar op W dan werkt hij goed maar ik mis dan wel de eerste versnelling. De wagen is getest aan de kast de enigste foutmelding was dat de stoplichtschakelaar niet in orde zou zijn maar werkt wel, (code ben ik vergeten.)
Nog een vraagje lees wel eens over een EGR-klep zit dat ook op deze wagen, wat is dat en waar zit hij?

cdewijk1555

Geplaatst door cdewijk1555 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

vwfan (5) PRO, 16 jaar geleden

remlichtschakelaar kan zeker wel de oorzaak zijn het is een dubbelwerkende schakelaar dus ook al doen de remlichten het wel dan kan het best zijn dat de schakelaar niet goed is.ik zou hier eersteen nieuwe inztetten. egr klep kan er op zitten als je een geel kenteken uitvoering hebt dus een personen uitvoering bij de grijskenteken uitvoering zit dit er niet op. als dit er op zit dan zit er een buisje vanaf het uitlaatspruitstuk naar een pot waar een vacuumslangetje aanzit. en deze pot zit dan op het pijpje wat aan je inlaatspruitstuk zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.