Mercedes-Benz A-Klasse: baby benz.. slaat in EGP of zo bij snel gas in trappen.(geel lam

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel

hallo mensen.

onze baby benz slaat steets in de nood loop. als je op de snelweg rijd en met een snelheid van 160 of zo rijd. en er komt een auto op de linkerbaan waar door ik van het gas moet.... en de auto voor mij weer naar rechts gaa.... en ik weer gas kan geven. slaat hij bij direct in trappen van het pedaal in de nood loop. EGP of zo... auto slaat dan ook uit.... na 2 min wachten kan ik weer verder.....volgens kenner te weinig pomp druk.... vind dit erg raar auto heeft nog maar 135.000 km gelopen volgens N.A.P.
het klinkt mij wel aannemelijk wat de kenner heeft gezegt. maar mischien zijn er meer van deze klachten. dus daarom deze vraag.

maccieo7

Geplaatst door maccieo7 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

erka (0) PRO, 17 jaar geleden

ik had een dergelijk probleem bij mijn C220 diesel ( geen CDI )
bij bepaalde temperaturen sprong de motor ook in noodloop ( dus gele lampje ging branden en was dan niet meer vooruit te krijgen )...vooraf schokte de motor trouwens.
Mercedes Benz ( garage in Roermond ) gaf aan dat de brandstof pomp defect was, oke een euvel bij de C220's...
echter het probleem was er nog steeds, na 100den euros verder te zijn ( zonder de kosten brandstofpomp ) bleek het de gaspedaalsensor te zijn, die de brandstof pomp "aanstuurd"...
hiephoi 2200 euro uitgegeven voor nop, blijkt het met een reparatie van 600 euro opgelost te zijn ( overigens NIET opgelost door de MB dealer ) !!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.