Mercedes-Benz E-Klasse: batterij

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220CDI

Ik wil een nieuwe accu plaatsen in mijn W211 (E220CDI).Als ik dit heb gedaan,staan er dan foutmeldingen in de computer,omdat de auto even spanningsloos is geweest.Zo ja,moeten deze dan worden gereset met de stardiagnoser.

rikske

Geplaatst door rikske , lid sinds 15 jaar geleden

4 Reacties

poppekast PRO, 13 jaar geleden

komen geen storingen heb ik nog niet meegemaakt wel de sleutel uit t contact laten met vervangen denk om eventuele radiocode en komen er wel storingen dan moeten ze met de testkast gereset worden simpel zat

gr marco

ToniMB PRO, 13 jaar geleden

Radiocode kan niet bij een 211. Als de accu los is geweest moeten de ramen en eventueel schuifdak ingeleerd worden; schakelaar half ingedrukt houden tot het raam helemaal beneden is en dan nog een paar seconden vasthouden, dan weer naar boven op de zelfde manier. En er komt een melding vanuit de abs/esp, deze krijg je weg door met lopende motor het stuur een paar keer zo ver mogelijk naar links en naar rechts te draaien.
En denk erom dat je het ontluchtingsslangetje en het afdopdopje van de accu overzet en dat het slangetje nog door het gat in de bodem hangt.

poppekast PRO, 13 jaar geleden

hoe radio code kan niet misschien heeft ie een beckerradio dat weet ik toch niet maar

rikske, 13 jaar geleden

het is een APS 50.En jongens bedankt voor de snelle respons.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.