Mercedes-Benz A-Klasse: Benzine geur A 170

Bouwjaar: 1998

Deze A classe heeft al heel lang last van een benzinegeur alles is nagelopen , koolabsorptiefilter is recent vervangen geen lekkages waar te nemen ook niet op bovenzijde tank, weet iemand wat het kan zijn ?????

Bram1418

Geplaatst door Bram1418 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

lodewijk6620 (0), 19 jaar geleden

De geur komt zeker boven drijven voor de stoplichten, en wordt naar binnen geblazen door de kachel?? Bekend probleem maar een oplossing heb ik ook niet.En bij de dealer doen ze net of ze er nog nooit van hebben gehoord.Ik heb precies hetzelfde. Alle leidingen nagekeken,resultaat geen lekkage's(Brandstofleiding tegen het schutbord lekt niet,en bij de brandstofopvoerpomp lekken de leidingen ook niet.)

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

Ze willen soms bij de verstuiver aansluiting doorzweten. Even goed die klemmetjes inspecteren

lodewijk6620 (0), 19 jaar geleden

Het gaat om een benzine uitvoering.Of bedoel je bij de injectoren?

snorry79 (0) PRO, 18 jaar geleden

heb hetzelfde probleem gehad met een a-klasse, zat een hele lichte brandstof lekkege aan het begin van de brandstof gallerij.
kijk daar eens goed naar.
gr. norbert

borus (0), 18 jaar geleden

heb dit probleem ook gehad kleine haar schurtjes in de benzine slang met naame op het schutbord bij de overbrenging van de leiding naar de slang even inkorten en je hebt er geen last meer van.

Bennie1060 (0), 18 jaar geleden

kijk even bij het brandstoffilter onder de auto nabij de tank.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.