Mercedes-Benz A-Klasse: Benzine stank

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: A140

Ik heb hier twee A-klasses die soms erg naar benzine stinken. Bij één heb ik het actief koolstoffilter en benzine filter al vervangen zonder succes! Het moet naar mijn idee een bekend probleem zijn, gezien ik dit al bij twee auto's meemaak. iemand een idee???

Roland10236

Geplaatst door Roland10236 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

dennis85 (0) PRO, 17 jaar geleden

controleer even het slangetje tegen het schutbord aan thv je oliefilter
zit een metalen leiding die overgaat naar een flexibele slang vaak lekt het klemmetje waarmee de slang op de leinding vastgemaakt zit
mvg dennis

marco mandy (0), 16 jaar geleden

ik heb zelf ook een a-klasse .
en ik kwam snel achter waar mijn beziene stank vandaan kwam.
het slangetje tegen het schutbord aan daar kwam de benzine uitlopen.ik heb zelf de slang er af getrokken en de slang even mooi recht afgesneden.
ik heb een nieuwe slangeklemmetje er op gezet en probleem was opgelost.

wat ik heb gehoort dat de slangerkleem die er op zit uit de fabriek met afknijpen van de klemmetje brampjes er op komen.
en dan na een tijd gaat snijden in de rubber.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.