Mercedes-Benz C-Klasse 2016: benzinelekkage motorruimte

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Motorcode: 274910, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 115

hallo allemaal, ik heb een vreemde storing in mijn C180 S205 van 2016 (M274motor): af en toe is er een brandstoflekkage in de motorruimte. Maar het is niet duidelijk waar precies. De garage heeft de hogedrukleiding van hogedrukpomp naar rail al vervangen (schijnt vaker te lekken). Maar dat heeft het niet opgelost. Vanmorgen was de benzinelucht sterker dan anders, en er lag een plas benzine onderin van minimaal een halve cm. diep. De wegenwacht is geweest, heeft ook niet kunnen vinden. Het lijkt alleen bij koude motor op te treden. Wat kan het zijn?

Geplaatst door

eusz (60)

al 13 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Toch beter zoeken , wat anders wordt het niet.

kaleido 1 5360
badge vip badge

4 dagen

Dan bij koude motor één persoon met een zaklamp in de motorruimte kijken/speuren, terwijl een ander gas geeft in de auto.
Ik heb dat zelf ook eens gehad met een onvindbaar koelwaterlek en toen bleek dat het alleen optrad boven de 3000 toeren, het was een miniem gaatje wat in het vrije spoot onder de motorkap, dus ook geen (lek) sporen te vinden.

Heino4267 525

3 dagen

ja al gedaan, meerdere malen in de afgelopen dagen, blijft nu weer droog. Er is geen peil op te trekken

eusz 60

13 uur

Komt idd vaker voor, maar dacht dat t dan in de aanvoerleiding naar de pomp zat. Is die bescherming die over de hd-pomp zit ook nat?

harry4203 1780
badge vip badge

3 dagen

is de afgelopen paar dagen weer droog gebleven, probleem is niet reproduceerbaar (dan zouden we immers ook de oorzaak te pakken hebben)

eusz 60

13 uur

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.