Mercedes-Benz E-Klasse: beroert lopen

Bouwjaar: 1996

mijn mercedes w210 E280 bij de warmloop periode loopt de motor heel onregelmatig en stotend wat ik kon vervangen heb ik gedaan nu twijfel ik nog om de gas klephuis te vervangen dealer kan ook niks vinden,als de motor warm is loopt die ogenschijndelijk goed maar het toerental slingerd van de 600 naar de +/-1000 rpm en komt dan na enige tijd weer goed,na een keer gas te hebben gegeven begint het liedje weer van voor af aan gas klephuis heb ik ook schoongemaakt ,temperatuur zender,lambda,bougies,kabels.enz enz.ik heb wel ontdekt dat de uitlaat nokkenas merkteken iets er boven zit waar die eigenlijk zou moeten zitten dus bovenkant kop, is de ketting misschien versleten.wie kan mij verder helpen,ik weet het niet meer.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

heb je al eens geprobeerd met een nieuwe luchtmassameter

flow (0), 19 jaar geleden

die is ook al nieuw,ik heb er vandaag weer erin gereden op de snelweg.Als je 120 rijdt of minder en je laat de auto uitrollen en vervolgens weer gas bij te geven dan is er tot 3000 toeren niks boven de 3000 toeren krijgt ie volgens mij ineens benzine wat gepaart gaat met een schok dus hij krijgt ineens benzine,toen ben ik aan de kant gegaan om te kijken hoe de motor nu draaide de motor draaide hogere toeren 1000 omwentelingen na een paar keer het gas flink in te duwen kwam het toerental weer ongeveer goed maar ben weer gaan rijden en weer het zelfde,wordt je daar nou niet gek van? en de auto verbruikt heel veel (zeker 25 liter op de 130 k.m)

flow (0), 19 jaar geleden

Heeft er iemand een idee

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.