Mercedes-Benz C-Klasse: Beslagen ruiten

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

Hallo,

Mijn auto heeft erg snel last van beslagen ramen.Ik verlies geen koelwater en heb het interieurfilter vervangen ivm vervuiling van de oude.Ik heb ook al onder de voormatten gekeken en daar is het een klein beetje vochtig (condens)Kan ik makelijk de afvoeren van mijn airco controleren of moet dan de vloerbedekking eruit?Verder ruik ik geen vieze lucht in de auto of zoiets gewoon snel beslagen ramen en bijna niet schoon te krijgen door de verwarming/airco.Waar kan het nog meer in zitten als de afvoeren goed functioneren?

Geplaatst door

mercedes 200cdi (0)

al 16 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Vuil, zoals bladeren en takjes in de bak van de lucht inlaat van de kachel.(onder de motorkap)
Als de afvoer verstopt is loopt het regenwater naar binnen via het interieurfilter/aanjager.

was het filter niet nat?

Hans4040 1010
badge vip badge

11 jaar

Hallo Hans,

Dat was ik vergeten te vertellen maar ik heb de 4 afvoeren bij de voorruit afgelopen zaterdag ook schoongemaakt 2x die achter de modderkuipen uitkomen en 2x meer naar het midden van de auto.Het filter was verder niet nat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.